• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Мої враження від педагогічної практики в Котелевській гімназії №1

Мої враження від педагогічної практики в Котелевській гімназії №1

2013-11-18

Практикант 4 листопада, я вперше відкрив двері шкільного приміщення гімназії і гордився тим, що мені випала честь саме тут пройти мою педагогічну практику. «Як це дивовижно, було почути галас школярів та побачити шкільні коридори цього закладу!» – відповів сам до себе. Від самого початку мені було все цікавим й захопливим. Це картини випускників й фотографії життя гімназії, котрі прикрашали коридори, учнівські колективи, педагогічний склад. Приємно було відвідати, вперше за п‘ять років, і звичайну шкільну «лінійку».

Після цього, я попрямував до завуча з навчальної частини Тетяни Григорівни для того, щоб довідатися про своїх вчителів-методистів. Це виявилися чудові педагоги, знавці своєї справи з історії Володимир Володимирович Довгуша та з географії Сергій Михайлович Правдюк. Тому, в мене не було проблем до підготовки перших своїх уроків практики.

Наступного тижня, я відчув себе справжнім педагогом. Адже я провів свій перший урок в учнівському колективі 10-б класу, який є з поглибленим вивченням історії. Це було для мене дещо незвичним, бо таких уроків у моїй школі, де я навчався, не було. Зрозуміло, що хвилюванню не було меж, але урок, на мою думку, пройшов у хорошому психологічному комфорті та цікавості. Наступним урок припав з географії в 7-в класі. Від цього класу в мене залишились тільки хороші враження, як про комунікабельних і доброзичливих дітей.

Ось так, пройшов початок моєї педагогічної практики в Котелевській гімназії №1, в якій я з гордістю її проходжу.

ІЛЮХА ОЛЕКСАНДР, студент-практикант

Кiлькiсть переглядiв: 949

Коментарi