Тиждень математики у гімназії

2014-09-27

/Files/images/novini/P9240044.JPG Математичний квест

У Котелевській гімназії №1 імені С. А. Ковпака з 22 по 26 вересня поточного року для учнів проходив предметний тиждень МАТЕМАТИКИ під девізом: «Математика всіх закликає: ти міркуй, фантазуй і твори!».

Кожний учитель прагне зацікавити учнів предметом, який він викладає, бо це є запорукою успішного навчання. Таке завдання поставила перед собою і ми, вчителі математики. Окрім цього, метою предметного тижня стало: дати учням додаткові знання з математики та історії її розвитку, забезпечити різносторонній розвиток особистості, активізувати розумову й пізнавальну діяльність дітей.

Упродовж тижня гімназисти мандрували нескінченними просторами математики, знайомилися з її надбанням, повторили те, що вже знали, відновили призабуте, запам'ятали нове. Впродовж цієї подорожі були вірші, пісні, зустрічі, ігри, змагання. Учні розв'язували різні цікаві логічні задачі, розгадували кросворди, ребуси, головоломки.

Вивчення математики — нелегка праця, але саме вона виховує розсудливість, гнучкість розуму, логічність думки і здатність прогнозувати певні ситуації наперед, що особливо потрібно сучасним школярам.

Кiлькiсть переглядiв: 247

Коментарi