Це добре слово - бабуся

2015-02-19

/Files/images/pochatkova_shkola/vihovn_zahodi/Свято бабусь 005.jpg Вітаємо бабусь

12 лютого у 3-В класі нашої гімназії відбулося родинне свято «Це добре слово – бабуся». Діти старанно готувалися, адже бабуся – найрідніша для кожного людина.

Бабуся, бабуня, бабусенька. Вона невтомна трудівниця, берегиня скарбниць мудрості нашого народу, хранителька звичаїв та обрядів, неперевершена казкарка. Це слово ніжне, красиве, лагідне. А які гарні бабусині очі! Скільки в них ласки і тепла!

Тож у цей святковий день ми зустрічали дорогих короваєм, приготували багато гарних і теплих слів. А щоб свято було ще веселішим, онуки порадували бабусь веселими піснями, запальними таночками, усмішками. Бабусі були не лише гостями, а й учасниками свята, адже брали участь у конкурсах. А Літвін Катерина Олексіївна (бабуся Літвіна Кості ) прочитала для присутніх зворушливу «Пісню про матір » Бориса Олійника.

Не обійшлося і без подарунків, які з великою любов’ю виготовили діти і порадували рідненьким.

А завершилося свято переглядом фільму власного виробництва «Різдвяні чудеса в дитячих долонях». Головними героями якого були діти класу та бабуся – Гнилосир Галини Степанівни. Гостинна бабуся ділилася досвідом випікання панянок, а діти з цікавістю, захопленням та радістю приймали активну участь у створенні загадкового різдвяного печива Котелевського краю.

В кінці свята, звичайно ж , усі поласували смачним та запашним короваєм!

Автор: класовод 3- В класу Шеремет Т. М.

Кiлькiсть переглядiв: 266

Коментарi