Обіймемо Землю красою й любов’ю

2017-03-10

/Files/images/pochatkova_shkola/konkursi/DSC_0011.JPG

Світ прекрасний навколо тебе -

Сонце ясне і синє небо,

Птахи і звірі, гори і ріки –

Нехай він буде таким навіки!

Проблема бережливого ставлення до природи, охорони навколишнього середовища, поліпшення екологічної ситуації є досить актуальною для нашого району, області зокрема, для України і для всієї планети. Необхідно якомога швидше виховати покоління людей з новим екологічним мисленням, які б свято берегли землю, ліс, воду, повітря, шанобливо і дбайливо ставились до природи.

З метою розширення природоохоронної діяльності, спрямованої на раціональне використання водних ресурсів, підвищення екології і правової обізнаності школярів, активісти екологічного гуртка «Краяни» Котелевської гімназії №1 імені С.А. Ковпака запросили учнів початкових класів на звіт екологічної бригади «Обіймемо Землю красою й любов’ю». Стурбовані лісові мешканці розповіли про трагедію, яка сталася у їхньому лісі і звернулися до людей за допомогою: очистити річку, загасити пожежу, врятувати криничку. А лісові мавки у чарівному танці розкрили красу довкілля, яку треба зберегти. Люди охоче відгукнулись. Вони прибрали сміття біля річки, дружно загасили в лісі пожежу і збудували «Будиночок чистих душ». На кожній цеглинці були записані добрі справи наших школярів протягом року.

Маленькі учні з цікавістю дивилися виступ екологічної бригади і проникли ся питанням збереження природи, бо навіть і від їхньої маленької допомоги довкіллю залежить стан навколишнього середовища нашої планети. Адже саме сьогодні пробуджується природа, давайте всі разом зустрінемо весну чистими лісами, прибраними вулицями та охайними парками!

Кiлькiсть переглядiв: 364

Коментарi