Якщо друг у тебе є...

2017-03-31

/Files/images/pochatkova_shkola/DSC_0009.JPG

Якщо друг у тебе є, Життя радісним стає. Разом можна все зробити, Тож без друга не прожити…

Саме під таким девізом 24 березня у Котелевській гімназіїї № 1 відбулося свято дружби. У заході брали участь учні 2-А класу. Свято було пройняте любов'ю, добротою, щирістю сердець наших любих педагогів, Ващенко Світлани Олександрівни та Руденко Галини Миколаївни. За вікном світило яскраве весняне сонечко, яке доповнювало чудовий настрій кожного присутнього в залі.

Перші вчителі – це духовні наставники наших діточок, які сіють у маленьких душах зернятко вічного, бажаючи, щоб у майбутньому воно проросло і дало гарні плоди. Нашій малечі пощастило, адже вони мають мудрих наставників, які вкладають не лише знання у дитячі голівоньки, а й любов у їхні серця.

На цьому святі було цікаво як учням, так і дорослим. Батьки почули з уст своїх дітей відповіді на важливі питання: «Що таке дружба?», «Хто чи що заважає товаришувати?» Усі насолодилися чудовим танго у виконанні нашої малечі та цікавими, повчальними сценками. Радістю наповнилися оченята діточок, коли Світлана Олександрівна подарувала маленького щиглика, який як й у казці буде згуртовувати учнів. Чудова атмосфера панувала протягом усього свята.

Кiлькiсть переглядiв: 288

Коментарi