Олімпійські уроки

2017-09-19

/Files/images/pochatkova_shkola/konkursi/21586933_847968162035181_6870087610765029554_o.jpg З метою розвитку фізичних здібностей і формування зацікавленості учнів до занять фізкультурою та інтересом до олімпійського спорту – провідника миру, духовності, єдності в дитячому колективі «Мрійників» (3-А клас) провели олімпійський урок. До проведення цього уроку учні виготовили емблеми та пілотки команд, на яких відображене олімпійське кільце відповідного кольору, що символізує континент: Європа – синій колір, Африка – чорний, Америка – червоний, Азія – жовтий, Австралія – зелений. Переплетені кільця на білому тлі — символіка олімпіади, звична і давно визначена. Вважається, що п’ять кілець уособлюють континенти, що приймають участь в олімпійському русі, білий фон означає мирний час проведення олімпіад.
Діти класу розподілилися на 5 команд, які представляли континенти. Була проголошена олімпійська присяга: «Від імені всіх учасників обіцяємо дотримуватися правил чесної гри в істинно спортивному дусі, в ім’я слави спорту та честі наших команд!». Класовод Світлана Олександрівна Ващенко запалила «Олімпійський вогонь» та передала капітанам команд. Тож, олімпійський урок було урочисто розпочато!
Незвичайні естафети чекали на учасників команд: «Індійська», «Пінгвіни», «Закрутилась голова» …
На церемонію закриття олімпійського уроку учні виходять єдиним колективом, демонструючи єдність спорту під олімпійською емблемою (олімпійські кільця).
Кожен учасник цього уроку отримав паперового голуба, як символ дружби, чистоти та єдності.

/Files/images/olmpyskiy_tijden/IMG_7131.JPGПоради тренера - запорука перемоги

/Files/images/olmpyskiy_tijden/IMG_7147.JPGНайзапекліші баталії розгорілися на перетягуванні линви

/Files/images/olmpyskiy_tijden/IMG_7141.JPGтренували не тільки м'язи, але й мізки

/Files/images/olmpyskiy_tijden/IMG_7220.JPGДвобій найсильніших

/Files/images/olmpyskiy_tijden/IMG_7224.JPGВічна мрія людства в дії

/Files/images/olmpyskiy_tijden/IMG_7225.JPGПоради від досвідченого спортсмена перед стартом

/Files/images/olmpyskiy_tijden/IMG_7243.JPGНатхненні успіхами вихованців

Кiлькiсть переглядiв: 345

Коментарi