• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Про участь у обласному конкурсі творчих робіт «ГРОМАДА МОЄЇ МРІЇ»

Про участь у обласному конкурсі творчих робіт «ГРОМАДА МОЄЇ МРІЇ»

2019-06-06

КОТЕЛЕВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВІДДІЛ ОСВІТИ, СІМ’Ї ТА МОЛОДІ

вул. Полтавський шлях, 224, смт. Котельва, 38600 тел/факс (05350) 2-12-97
e-mail: kotvo@adm-pl.gov.ua, код ЄДРПОУ 02145547

05.06.2019 Керівнику закладу загальної середньої освіти

Про участь у обласному конкурсі творчих робіт «Громада моєї мрії»

Відповідно листа Котелевської районної ради від 03.06.2019 року № 02-26/470 відділ освіти, сім'ї та молоді повідомляє про організацію ІІ обласного конкурсу творчих робіт для школярів та юнацтва «ГРОМАДА МОЄЇ МРІЇ» за ініціативи асоціації «Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування та Полтавської державної аграрної академії.

Конкурс проводиться з метою активізації участі молоді у розвитку місцевих громад, сприяння формуванню громадянських компетентностей та розвитку, громадської активності, створення належних умов для прояву патріотизму, високих моральних якостей.

Конкурс передбачає можливість участі як окремих авторів, так і авторських колективів.

Вимоги до конкурсних робіт: подаються у вигляді опису проекту розвитку громади (населеного пункту) або її частини – школи, лікарні, зони відпочинку, туристичного центру, басейну, ботанічного саду, дороги, мосту; організації дозвілля, свята, фестивалю, спортивних змагань, художнього конкурсу; прибирання сміття, очищення водойми, насадження лісу; оздоблення території (клумби, розарії, фонтани, скульптури); будівництво і реставрація публічних споруд (шкіл, бібліотек, музеїв, церков); застосування цифрових технологій в житті громади (навчання, конкурси, громадські обговорення, консультування, інформування) тощо.

Робота виконується у формі пояснювальної записки обсягом до 15 сторінок (формат А-4) з використанням прийомів візуалізації (схем, малюнків, фотографій).

Просимо довести дану інформацію до відома учнів закладів загальної середньої та позашкільної освіти та сприяти участі у конкурсі.

Роботи подавати у райметодкабінет до 11 листопада 2019 року. До неї додаються: електронний варіант наукової роботи, довідка про навчання з навчального закладу, контактні телефони.

Начальник відділу освіти, І.М. Назарко

сім’ї та молоді

Кiлькiсть переглядiв: 231

Коментарi