• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відзначання Всесвітнього дня мігруючих птахів

Відзначання Всесвітнього дня мігруючих птахів

2018-05-08

/Files/images/DSC_0944.JPG

Відзначання Всесвітнього дня мігруючих птахів — це глобальна кампанія, мета якої полягає в тому, щоб розширити знання про мігруючих птахів, їх місцях проживання та шляхах пересування. Численні заходи Дня що проходять у різних куточках Землі, закликають зберігати місця проживання мігруючих птахів по всьому світу. Долучились до цього і ми!

Учні нашої школи прийняли участь у заходах присвячених Всесвітньому дню мігруючих птахів, який відзначатимуть 12 травня. Для учнів початкових класів було організовано та проведено: виховну годину «Птахи – наші друзі!» (1-2 класи), флеш-моб « Лети у небо безкрає» (1-2 класи), вікторину «Птахи, що живуть навколо нас» (1-2 класи), демонстрацію презентації «Мігруючі птахи» (1-2 класи) , вікторину «Юні натуралісти, відповідайте!» (2 класи), гру «Відгадай птаха» (2 класи), виставку поробок «Лелеки прилетіли» (1-4 кл.)
Реалізовано проект «Знавці птахів» (3-4 класи):
- Спостереження за птахами в природі
- Слухання запису співу птахів
- Пізнавальна гра «Поле чудес» за тематикою «Летять перелітні птахи»
- Підсумковий етап – «Зустрічайте птахів з вирію» (вікторина).

Мета цих заходів полягала в тому,щоб якомога більше розповісти та наочно показати дітям розмаїття пташиного світу рідного краю,його поширення,значення та причини зменшення чисельності.

Кiлькiсть переглядiв: 349

Коментарi