Візит до школи

2021-05-21

19 травня 2021 року на запрошення дирекції Котелевської гімназії №1 імені С.А.Ковпака начальник сектору пробації Олена Безсмертна спільно із волонтером пробації Вадимом Корольчуком провели нестандартний урок правознавства для учнів дев’ятих класів.

Захід розпочався із перегляду тематичної презентації «Відповідальність неповнолітніх», який супроводжувався коментарем працівника органу виконання покарань. Пробаціонерка познайомила присутніх із поняттям пробація, розповіла чим займаються відповідні органи та висвітлила питання правової відповідальності неповнолітніх за скоєння правопорушень. Для наочності розповіді було наведено кілька яскравих життєвих прикладів із історій клієнтів пробації молодіжного віку, які внаслідок власної безпечності та пристрасті до психоактивних речовин потрапили на лаву підсудних.

Також до уваги учнів запропоновано соціальний відеоролик «Як Жека не потрапив за грати».

За допомогою інтерактивних методів, а саме рольової гри, яка називалась «Бути здоровим круто», волонтер пробації Вадим Корольчук розповів про шкідливі звички та їх наслідки.

Усі разом дійшли висновку, що шкідливі звички руйнують організм людини, калічать її життя, підштовхують жити всупереч суспільним законам.

На завершення зустрічі освітяни подякували гостям за змістовний урок правознавства.

/Files/images/shkola/20210519_112732.jpg

/Files/images/shkola/20210519_115154.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 159

Коментарi