• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тижні знань з основ безпеки життєдіяльності

Тижні знань з основ безпеки життєдіяльності

2021-12-02

/Files/images/bj/IMG-0ee51088684db8606193d5b9cc6ca08b-V.jpg

З метою проведення цілеспрямованої профілактичної роботи з населенням щодо попередження травматизму невиробничого характеру, з метою виховання поважного ставлення до безпеки людини, усвідомлення необхідності вироблення навичок з дотримання правил в надзвичайних ситуаціях, що виникають при порушенні життєвого процесу в побуті, під час трудової діяльності чи в соціальному середовищі, у ОЗ Котелевській гімназії №1 імені С.А.Ковпака були проведені Тижні знань з основи безпеки життєдіяльності.

Під час таких уроків приділялася велика увага практичним питанням навчання дітей правильному поводженню в різних життєвих ситуаціях, проводилися відкриті уроки із залученням фахівців ДСНС,а саме начальник СПД №1 відділення поліції №4 ПРУП ГУ Полтавської області підполковника Аджубей А.Л. провів практичні заняття з учнями 9-Б класу по темі: користування піротехнічними засобами та виявлення маловідомих предметів. Старший дільничний офіцер поліції СПД №1 ВП №4 ПРУП ГУ Полтавської області майор поліції Ковпак О.П.провів бесіду з учнями 7-В класу: Права та обов'язки учнів вдома та в школі.

Начальник відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції в Полтавській області капітан поліції Марина Зінюха та інспектор відділу зв’язків з громадськістю старший лейтенант поліції Руслан Возниця пояснили учням правила поводження на дорозі, автошляхах, залізниці; навели приклади випадків кримінальної відповідальності неповнолітніх за скоєння крадіжок, нападу, бійки, а також проведена превентивна бесіда щодо попередження дитячого травматизму під час зимових канікул.

Групою реагування патрульної поліції СПД №1 ВП №4 ПРУП ГУ Полтавської області були проведені практичні заняття з учнями гімназії про перебування на проїзній частині дороги неповнолітніх на транспортних засобах.

Провідний інспектор ВЗНС Полтавського районного управління ГУ ДСНС України у Полтавській області майор служби ЦЗ України Шуголей О.М. наголосив на причинах виникнення пожежі в квартирі, під час відпочинку на природі та поблизу водойм. Нагадав правила експлуатації побутових газо- та електроприладів.

Заступник начальника 4 ДПРП ДПРЗ ГУ ДСНС України в Полтавській області старший лейтенант СЦЗ Радочин Д.І. провів бесіду з питань радіаційної безпеки і захисту населення у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

Фотоматеріали відкритих уроків із залученням фахівців ДСНС України представлені на сторінці Галерея

Кiлькiсть переглядiв: 172

Коментарi